Corporate Travel

Vi vet at tiden din er dyrebar. Når du flyr med Airwing sørger vi forat du får mest mulig ut av dagen.

Du kan velge om du selv kjører til flyplassen eller om du blir hentet der du måtte ønske. Om du selv ønsker å kjøre bil, er det gratis parkering ved terminalen og du kan gå rett herfra inn på flyet gjennom en liten og diskret privat flyplassterminal. Vi tilbyr også transport til flyplassen. Fra du parkerer til du sitter i flyet på vei til din destinasjon, tar det bare noen minutter. Mens vi tar hånd om bagasjen, kan du sette deg tilbake i behagelige seter i rolige omgivelser. Du kan bruke tiden til å arbeide, slappe av, spise god mat og nyte flyturen.

Når du lander på en flyplass som er så tett opptil din destinasjon som mulig, kan vi tilrettelegge med en bil som henter deg på den private terminalen, og kjører deg til din avtale. Om du skal returnere samme dag, venter flyet og pilotene på deg.

Sikkerhet

Sikkerhet er alltid vår høyeste prioritet. Vi opererer under AOC og våre piloter har lang erfaring med krevende vinterforhold i Norden og resten av verden.

Tilgjengelig 24/7

Kontakt vårt salgsteam når som helst på døgnet.

+47 40 10 30 56
Concierge tjenester

Vi tilbyr transport ved avgang og ankomst. Vi har dedikerte conciergetjenester under reisen.

Effektiv reise uten stress

Airwing tar deg hvor du vil, når du vil. Reiser du som VIP, sparer du tid på flyplasser. Ønsker du å endre rute eller reisetider, er vi fleksible.

Høy sikkerhet og standard

Sikkerhet er alltid vår høyeste prioritet. Vi har har operert med en norsk Air Operator Certificate (AOC) siden 2004. Våre piloter har lang erfaring fra krevende nordiske miljøer og flyr regelmessig til flyplasser i Europa. Alle våre fly er vedlikeholdt ved Bombardier og Beechcraft sine servicesentre og følger produsentens strenge vedlikeholdskrav.

Andre tjenester

Passasjerer
Dato utreise
Dato hjemreise
Kontaktperson *
Telefon *
Tusen takk. Din forespørsel vil bli behandlet snarest.
Obs. Noe gikk galt ved innsendingen av forespørselen.
Passasjerer
Dato utreise
Kontaktperson *
Telefon *
Tusen takk. Din forespørsel vil bli behandlet snarest.
Obs. Noe gikk galt ved innsendingen av forespørselen.
Setekart
Har du noen spørsmål?
Kontakt oss i dag

Flåte

Bombardier
Learjet 45
8
Personer
861
km/t
Beechcraft
King Air 200
12
Personer
500
km/t