Airwing

Ambulanse

Airwing ambulanse

Airwing er gjennom tett samarbeid med AMS, Euramisertifisert. Sammen tilbys en totalleveranse innen luftambulanse, medisinsk transport og evakuering. I våre fly er det kapasitet til to pasienter på bårer i tillegg til pårørende. Gjennom samarbeidet med AMS følger det medisinsk personale om bord bestående av spesialiserte sykepleiere og leger. Vi har kort responstid hele døgnet.  

Beredskapsoperatør

Vi har deltatt som beredskapsoperatør og bidratt i ulike krisesituasjoner, nasjonalt og internasjonalt. Vi er den eneste godkjente, private luftambulanseoperatøren i Norge. Airwing har tett samarbeid med flere forsikringsselskap og tilbyr også medisinsk transport til privatpersoner.

Learjet 45:
Ambulansekonfigurasjon
Partner

Gjennom vår medisinske partner «Advanced Medical Support»  kan vi tilby medisinsk personell som er høyt kvalifisert og har lang erfaring innen slike operasjoner. Advanced Medical Support er gjennom  EURAMI (European Aeromedical Institute), sertifisert partner.  

Advanced Medical Support

Advanced Medical Support har et stort nettverk av spesialiserte sykepleiere og leger med  variert erfaring og trening i klinisk behandling fra privat og offentlig sektor. Minimum en lege og sykepleier er tilgjengelig 24/7. Kapasiteten utvides enkelt etter behov, dette gjør AMS til en fleksibel og kompetent samarbeidspartner.

Andre tjenester

Passasjerer
Dato utreise
Dato hjemreise
Kontaktperson *
Telefon *
Tusen takk. Din forespørsel vil bli behandlet snarest.
Obs. Noe gikk galt ved innsendingen av forespørselen.
Passasjerer
Dato utreise
Kontaktperson *
Telefon *
Tusen takk. Din forespørsel vil bli behandlet snarest.
Obs. Noe gikk galt ved innsendingen av forespørselen.
Har du noen spørsmål?
Kontakt oss i dag

Flåte

Bombardier
Learjet 45
8
Personer
861
km/t
Beechcraft
King Air 200
12
Personer
500
km/t