Airwing realiserer drømmen om Lofoten i samarbeidsprosjekt

2020 er året for Norgesferie! Til tross for at mange nå ikke får gjennomført utenlandsferien som planlagt er dette en fantastisk mulighet til å oppleve alt det flotte Norge har å by på. Det er liten tvil om at Lofoten ligger høyt oppe på listen over Norges flotteste destinasjoner, og derfor har Airwing i år inngått et samarbeid med Journeys for å tilby en drømmehelg fullspekket med opplevelser.

Drømmereisen starter i det du stiger inn i vår lekre Learjet 45 på Gardermoen. Fra en egen privat terminal flyr vi deg og dine direkte opp til Lofoten. Nyt utsikten fra 15’000 meters høyde med et glass kaldt å drikke og før du vet ordet av det er du fremme!

Våre samarbeidspartnere i Norwegian Adventure Company har lang erfaring med å skreddersy magiske opplevelser i Lofoten. Ved ankomst på Evenes blir du kjørt rett til Henningsvær hvor du sjekker inn på M/S Gamle Salten. I løpet av helgen er det mange muligheter for spektakulære opplevelser og ekskursjoner, alt skreddersydd etter dine ønsker. Bocuse D’or kokkene står for serveringen så her er det bare å glede seg til mange lekre måltider.

Det er mange fordeler med å fly med oss når du skal på årets Norgesferie: Du trenger ikke å bekymre deg for køer og ventetid. Når du kommer til flyplassen kan du gå rett inn i ventende fly. Siden det kun er deg og ditt reisefølge i flyet er det også liten smitterisiko, og siden vi også er en luftambulanseoperatør har vi god erfaring med smittereduserende tiltak som bl.a. involverer grundig desinfisering av flyene før hver tur. Mange er ofte redd for høye kostnader ved å velge privatjet, men om man fyller alle 8 setene er prisen faktisk veldig overkommelig og konkurransedyktig i forhold til rutefly.

Lån penger


Er dette din drømmereise? Ta kontakt med Journeys for å skreddersy din reise eller les mer på deres nettsider.

Mail: andrea.rosso@journeys.no

Telefon: +46 739 709 421


Flåte

Bombardier
Learjet 45
8
Personer
861
km/t
Beechcraft
King Air 200
12
Personer
500
km/t