Airwing

Klimakompenserte flyvninger
med Airwing

Når du flyr med Airwing skal du være trygg på at våre flyvninger er 100% klimakompenserte. Når vi kompenserer for karbonutslippene fra våre flyvninger, balanserer vi effekten av reisen din ved å aktivt støtte karbonreduserende prosjekter som er sertifisert av FN og Gold Standard. På en global skala kompenserer vi for mer CO2 fra atmosfæren enn vi slipper ut.


I samarbeid med CHOOOSE har vi identifisert et prosjekt som fokuserer på fornybar energi med målbar, langsiktig påvirkning.

Sachal Wind Power Project

Prosjektet omfatter installasjonen av 33 vindturbiner som genererer nullutslippsvindkraft til det lokale nettet i Jhampir, Pakistan. Dette reduserer behovet for kraftverk basert på fossilt brennstoff. Prosjektet vil redusere utslippene av klimagassutslipp på strømnettet med anslagsvis 84 000 tCO2e årlig.


I tillegg til CO2-påvirkningen, er dette prosjektet også sertifisert for å bidra til følgende av FNs mål for bærekraftig utvikling:

  • Ren energi for alle. Prosjektets betydelige strømforsyning bidrar til å redusere antall black-outs og brown-outs, og løfter den økonomiske evnen til pakistanske virksomheter tilknyttet strømnettet.
  • Anstendig arbeid og økonomisk vekst. Prosjektet vil tilby jobber i både byggefasen og driftsperioden, og dermed skape inntekter og støtte økonomisk vekst i regionen.

Prosjektet bidrar også til lokal bærekraftig utvikling ved å forbedre lokal luftkvalitet og sikre stabil strømforsyning til sykehus. I tillegg fremmes innovasjon og viktig overføring av teknisk kunnskap til Pakistan, som er avgjørende for å modernisere deres mangelfulle energinett.

Du kan lese mer her:

https://registry.goldstandard.org/projects/details/609 og

https://www.upm-cdm.eu/upm-supports-pakistani-sachal-wind-power-project-gets-first-issuance-of-gold-standard-cers/

" Den type karbonreduserende prosjekter som CHOOOSE sosialiserer og promoterer representerer de beste standardene for internasjonale utslippsreduksjoner tilgjengelig i dag. "

- Niclas Svenningsen, Manager Global Climate Action i UNFCCC

Hvem er CHOOOSE?

CHOOOSE er et norsk klimafokusert teknologiselskap som akselererer bærekraftige løsninger ved å skape en mer positiv og handlingsorientert dialog rundt klimaendringer. Selskapet har utviklet en plattform som gjør det enkelt for individer og organisasjoner å kompensere sitt CO2-avtrykk ved å koble seg opp mot noen av de beste og mest anerkjente CO2-reduserende prosjekter i verden.

For å lære mer, besøk https://chooose.today/


Har du noen spørsmål?
Kontakt oss i dag

Flåte

Bombardier
Learjet 45
8
Personer
861
km/t
Beechcraft
King Air 200
12
Personer
500
km/t