Airwing

Business Charter

Airwing ble opprettet i 2004 og har mer enn 15 års erfaring med business charter i Norge og i utlandet. Vi opererer med flytypen Learjet 45, med splitter nytt interiør. En behagelig og luksuriøs flytur på 47 000 fot i 860 km/t er en opplevelse som tar pusten fra deg. Vi kan også tilby business charter med flytypen Beechcraft King Air 200.

Velkommen ombord!

Vi oppfyller dine krav

Vi samarbeider med profesjonelle conciergetjenester over hele Europa for å være sikker på at du får kvalitetstjenester under hele reisen.
Våre piloter er høyt kvalifiserte, og vil alltid sørge for høyeste nivå av både service og sikkerhet.

Effektiv reise uten stress

Airwing tar deg hvor du vil, når du vil. Reiser du som VIP, sparer du tid på flyplasser. Ønsker du å endre rute eller reisetider, er vi fleksible.

Høy sikkerhet og standard

Sikkerhet er alltid vår høyeste prioritet. Vi har har operert med en norsk Air Operator Certificate (AOC) siden 2004. Våre piloter har lang erfaring fra krevende nordiske miljøer og flyr regelmessig til flyplasser i Europa. Alle våre fly er vedlikeholdt ved Bombardier og Beechcraft sine servicesentre og følger produsentens strenge vedlikeholdskrav.

Fleksibilitet

Når du flyr med oss, slipper du å bekymre deg for lange køer og oppmøte flere timer før avgang. Møt opp kun kort tid før avgang, slik at du sparer dyrebar tid. Vi tilpasser oss deg, slik at du får maksimert din timeplan. Opplev en sømløs og behagelig flyvning med oss.

Setekart
Fra
Til
Passasjerer
Dato utreise
Dato hjemreise
Kontaktperson *
Telefon *
Tusen takk. Din forespørsel vil bli behandlet snarest.
Obs. Noe gikk galt ved innsendingen av forespørselen.
Fra
Til
Passasjerer
Dato utreise
Kontaktperson *
Telefon *
Tusen takk. Din forespørsel vil bli behandlet snarest.
Obs. Noe gikk galt ved innsendingen av forespørselen.
Har du noen spørsmål?
Kontakt oss i dag

Flåte

Bombardier
Learjet 45
8
Personer
861
km/t
Beechcraft
King Air 200
12
Personer
500
km/t