photo31gul.jpg

Airwing Ambulansefly

Airwing har lang erfaring innen å arrangere medisinsk evakuering. Vi har kort respons, 24 timer i døgnet. Airwing tilbyr en totalleveranse av luftambulanse operasjoner, medisinsk transport og evakuering, for pasienter og pårørende. I våre fly har vi kapasitet til å ta inntil to pasienter på båre, i tillegg til pårørende.

Hvor kan vi fly?

Airwing innehar fly og piloter som er godkjent og sertifisert til å kunne fly på kortbanenettet i Norge samt ordinære flyplasser verden over.

 

Partner

Gjennom vår medisinske partner «Advanced Medical Support» kan vi tilby medisinsk personell som er høyt kvalifisert og har lang erfaring innen slike operasjoner. Advanced Medical Support er gjennom EURAMI (European Aeromedical Institute), sertifisert partner.

Advanced Medical Support

Advanced Medical Support har et stort nettverk av spesialiserte sykepleiere og leger med variert erfaring og trening i klinisk behandling fra privat og offentlig sektor. Minimum en lege og sykepleier er tilgjengelig 24/7. Kapasiteten utvides enkelt etter behov, dette gjør AMS til en fleksibel og kompetent samarbeidspartner.