1-12.jpg

Å kjøpe et fly er ikke akkurat som å kjøpe en ny bil, spesielt ikke hvis du ønsker kommersiell drift av flyene. En tydelig definert organisasjon som omfatter kvalifisert personell og godkjente fasiliteter må være på plass, og det vil være veldig dyrt å etablere dette rundt bare ett fly.
Sundt Air har imidlertid denne organisasjonen på plass, og vil kunne hjelpe flyeiere med alle behov når det gjelder drift av et fly; Flystyring - support, service og mannskap.

Vi kan skaffe alt personell, for eksempel piloter og mekanikere, og ta vare på all planlegging og drift. Videre kan vi tilby hangarplass på Oslo lufthavn, Gardermoen og vi har gunstige avtaler om reservedeler og forsikring. Hvis flyet er til eksklusiv bruk av eieren, vil vi sørge for at det er klart til bruk til enhver tid, og hvis eieren også ønsker å leie ut flyet, kan vi ta vare på salg og markedsføring. Dette vil åpenbart bidra til en kostnadsreduksjon for eieren.
Rådgivning om hvilke fly du skal kjøpe basert på individuelle behov til en potensiell eier, og støtte gjennom kjøpsprosessen, er viktige elementer i det vi har å tilby.
Når flyet er nede for vedlikehold, eller av andre grunner som ikke er tilgjengelig for eieren, kan vi tilby gunstige ordninger for bruk av andre fly i vår flåte.